Banner

Tonik Obiektiv lanseaza albumul "Ar fi timpul"


Dupa aproape 3 ani de munca si o gramada de piedici si obstacole pe care le-a intampinat cel mai recent material semnat Tonik Obiektiv ,albumul “Ar fi timpul “ este gata pentru a fi lansat .

Lista invitatilor de pe acest Lp este una impresionanta : Grasu XXL , Barac , Mario , R.A.S.A. , Dj Undoo , Dj Sonia (Veritasaga ), K-trina ,Cainele a.k.a Sol’dat ( Burn Babylon Crew ),Tony’ Batranu ( Delikventii ),Dizzy, Power pe Vinyl ( Ilogic ),Dovada 33 ,Jada (Pirates Klan) ,K-nnabis , Hellass (Mecena) ,Guru , pe partea de productie muzicala sa colaborat cu producatori precum: Agresiv ,Motzu , InSecta ,Gabi Mitran ,Alecu , Shhican, Pogo .

Albumul “Ar fi timpul” este conceput ca unul social-acid-ironic inspirit din socetatea Romaneasca abordand o serie de teme directe si obiektiv-e.

Piesa “Intodeauna acasa” este primul single de pe album si este o colaborare cu :Cainele a.k.a Sol’dat ,K-trina & Power pe Vinyl si beneficiaza de un videoclip regizat de Alex Ceausu ( Ador Media ) care a fost filmat de curand urmand sa apara pe posturile de specialitate.

Materialul se va comercializa prin comenzi on-line de pe : www.obiektivmusic.ro , www.sunetesubsol.net si www.hiphopkulture.ro de la sectiunea “Magazin” sau de la evenimentele organizate de Obiektiv Music de la jumatatea luni mai .

Din pacate acest material care trebuia sa iasa oficial in magazine a intampinat o serie de obstacole din cauza birocratiei din Romania si a celor de la ORDA care isi incaseaza degeaba salariile ,calitatea cd-urilor va fi aceiasi insa nu va beneficia de holograma si va fi reprodus intr-un tiraj de colectie .

Niciun comentariu: