Banner

Cypress Hill la Bucuresti !!!Cypress Hill va concerta in prima zi de festival, pe 4 iulie,
incepand cu ora 22:00 ,pretul unui bilet
este de 90 de lei in presale, urmand ca in zilele de festival, la intrare, acestea sa coste 110 lei. Biletele de o zi, abonamentele pentru toate cele 3 zile de B’ESTFEST (240 de lei), precum si biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK (75 de lei) pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.

Asteptata de catre fani de mai bine de 15 ani, legendara trupa hip-hop CYPRESS HILL va concerta vara aceasta pentru prima data in Romania, in cadrul B’ESTFEST 2008!

Formata in prezent din B-Real, Sen Dog, DJ Muggs si percutionistul Eric Bobo, Cypress Hill este considerata una dintre cele mai de success trupe hip-hop din lume. Timbrul vocal al lui B-Real si sound-ul funk specific productiilor lui Muggs au transformat hit-uri precum “How I Could Just Kill a Man” , “Hits from the Bong”, “Tequila Sunrise” si “Dr. Greenthumb” in adevarate piese clasice ale genului, primele patru albume ale trupei - “Cypress Hill”, “Black Sunday”, “III Temples of Boom” si “IV” - fiind premiate cu multiple discuri de aur si platina. Cele mai recente albume ale grupului - “Skull & Bones”, “Stoned Raiders” si “Till Death Do Us Part” au adus in soundul Cypress Hill multiple influente rock si chiar jamaicane, single-urile “Rap/Rock
Superstar”, “Trouble”, “Lowrider” si “What’s Your Number?” atragand numerosi fani si din afara zonei hip-hop.


"Oamenii buni trupa asta merita toti bani mai ales daca tinem cont ,ca am crescut pe melodiile lor asa ca renutati pentru o seara la tastatura pc-ului si la asa zisele forum-uri de RAP si mergeti la un adevarat SHOW HIP HOP !"


Niciun comentariu: