Banner

Eveniment "Vreau sa respir"


Obiektiv Music deschide seria de evenimente din aceasta toamna pe 28.09.2008 ,ora 20 in club Suburbia ( Str Selari ,Nr 19 ) cu evenimentul “Vreau sa respir”,o campanie de informare asupra factorilor care influenteaza poluarea.

Evenimentul va avea la baza un concert sustinut de o serie de artisti ca : Nasta , Dovada 33 ( Pitesti) , Aforic , Cortes , Shatir si Neve ( Tempesta Crew ) , Capeliy ( Ploiesti ) , InSecta ( Warm-Up ) ,gazda acestui concert va fi Tonik Obiektiv . Pretul unui bilet va fi de 8 ron .

Neve & Shatyr - Membri componenti ai Tempesta Crew (http://tempestacrew.ro). Vor prezenta piese de pe "TORENTIAL" si de pe "H-Sonor". Foarte incisivi cand e vorba de live-uri, se introduc cu urmatorul anunt: "Baieti titrati, 90-120-180 BPM, urechi muzicale, cautam public motivat. Rugam seriozitate, detalii pe http://tsapro.ro".

Cortes - Ati auzit de el in 2003 cand a lansat albumul "Microfon in flacari". A revenit dupa ce a aflat ca inca e nebun dupa arta, boala incurabila.

Nasta - Membrul fondator al gruparii Rappace. Iata-l acum intr-o postura solo, urmand sa ne prezinte piese de pe urmatorul sau album "Scrierile unui nebun". Mai multe detalii pe http://www.nastablog.ro .

Capeliy – este originar din Targoviste fiind cel mai nou artist care a semnat cu Obiektiv Music ,abordand ca stil un hip-hop cu influente de soul-urban condimentat cu texte ironice

Aforic ”- are experienţa multor battle-uri, participând la Battle off da Dome (cu cele 3 ediţii). A activate intr-o serie de trupe ca : Plasmaticsaga (cu Sagace Snephrue si Criss Blaziny), KST(cu Kombat, Underman si FaiboX), Planeta 9 (cu Abiotic), Sectziunea 87(cu Mr.Tweaks), SDST( cu Underman si deejaygruv), Atacuri de Panica(cu Dragonu), Al 5-lea Element(cu Bitza si Dragonu)

“Dovada 33” – este o trupa din Pitesti formata din :Ethos ,Azimut si producatorul Andrei Barbu ,au sustinut o serie de concerte in deschiderea trupei Parazitii iar din primavara 2007 lucreaza cu Obiektiv Music pe partea de impresariat fiind selectati dintr-o serie de materiale demo .

InSecta – este membru al trupei “Secta”, se ocupa de productie, warm-up si bineinteles este un mc de exceptie . Stilul abordat de trupa sa este dupa cum si mentioneaza in una din piese “Secta nu mai este funky e funk …” .