Banner

C.C. - Vand plici (2009)

C.C. este un nume mai puţin cunoscut, probabil, în zona hip-hop-ului underground românesc, însă, aşa cum lai întreba pe DR. DRE, dacă a ascultat în viaţa lui o piesa de RAP made in Rmânia nu-nseamnă că nu există. MC-ul este caracterizat în bună parte de prestaţiile live iar acest lucru şi-a atins nivelul valorii într-un album de studio, “Vând plici”, finalizat chiar în această lună. Piesele au fost înregistrate în Mix Time Lab Studio. De precizat că piesa ce dă numele albumului este însoţită şi de un clip (regizat de Dan InSecta), care poate fi vizionat pe Youtube la acest link (www.youtube.com/watch?v=bGQEP7e2xPQ )

Acesta nu este primul album scos de C.C., el făcându-şi debutul în urmă cu doi ani, cu ”Mură-n gură” produs de Etaju 4 Records din Buzău. (Dau jegului apa / 2007)
Menţionăm că pe noul material apărut a colaborat cu nume cunoscute din hip-hop si jazz: Aminda Hazardeanu, Buze (Instruman), Eon Lockz (Zenn Tehnium), Cash (4LaBong), Sweb, Pata (M.C. şi producţie), Shutz (Defunkt Production), Pogo (Plutonu’2-producţie), Dj Piktoru’, Dj Em, Shhican.


Pana atunci... vizionare placuta.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB-2009.RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii. Fiecare blogger inscris va primi cadou, saptamanal o invitatie de doua persoane la Eurocinema.
Multumim.