Banner

Romania Zgarie Discul - Nivelul 1 (Mixtape by Dj Undoo)


Ce este mixtape-ul Romania Zgarie Discul? Este o colectie de track-uri produse de dj'ii nostrii locali, puse cap-la-coada de preabinecunoscutul Undoo, unul dintre cei mai mari dj romani. Pe mixtape se regasesc atat piese "fabricate" de nume mari din lumea turntablismului romanesc, precum FaiboX sau Undoo dar si o gramada de oameni slab promovati si, pentru unii poate, necunoscuti dar cu un talent enorm.

Acest mixtape este dovada faptului ca in Romania turntablism-ul "se-nvarte" si evolueaza, cred ca este primul produs de acest gen si sper ca va impresiona intr-un mod placut. Asteptam parerile voastre in comment-uri si de asemenea puteti posta pe forum, in legatura cu acest subiect, in cadrul topicului O idee de proiect - Romania Zgarie Discul.

Odata cu lansarea mixtape-ului „Romania Zgarie Discul”, un material destinat iubitorilor de turntablism, ne-am gandit sa ne bagam putin nasul in spatele cortinei, copertii, interfetei... "Turntablism.ro prezinta", "o idee sub amprenta turntablism.ro" sau "echipa turntablism.ro" sunt expresii ce se regasesc pe coperta materialului, alaturi de nume cu rezonanta in sfera turntablismului romanesc si nume mai putin cunoscute, dar de care veti auzi cu siguranta din ce in ce mai mult pe viitor.

In spatele unor expresii ambigue, supraoficializate, insa, se ascund de fiecare data oameni reali, oameni care muncesc, oameni cu care merita sa stai de vorba si care, in cazul de fata, s-au dovedit a fi reale surse de informatii in ceea ce priveste acest proiect.
Vorbim despre o noutate... ceva iesit din comun ca sa spun asa. De fapt o combinatie intre doua aptitudini ale dj'ilor.

Desi era programat de craciun, cei care stiu cum se fac treburile astea o sa inteleaga... drumul a fost lung si greu, dar a meritat :P. Cu multe intarziere si cu scuzele de rigoare, avem onoarea de a va prezenta mixtape-ul Romania Zgarie Discul.

Materialul poate fi ascultat sau Download-at de pe : www.turntablism.ro

Niciun comentariu: