Banner

Tempesta All Stars – Perspective -Marijuana revine


La 10 ani dupa aparitia primului ei album, Marijuana revine pe scena muzicala. Reaparitia ei este anuntata de proiectul "Tempesta All Stars - PERSPECTIVE", dat fiind ca noua ei casa de discuri va fi chiar Tempesta Productions, care in prezent lucreaza cu mai multe nume din peisajul urban.

Colaborarea cu Tempesta a inceput acum 2 saptamani, odata cu inregistrarea piesei "Marijuana - dupa 10 ani", pe care o veti putea asculta in premiera miercuri, 18 noiembrie, in cadrul emisiunii "Neata cu Razvan si Dani", unde vor mai fi invitati si Shatyr si Tonik Obiektiv.

Pe 22 noiembrie, incepand cu ora 19:30, sunteti asteptati in club Fabrica la lansarea materialului "Tempesta All Stars - PERSPECTIVE", material la care au lucrat Shatyr, Neve, Tonik Obiektiv, Rugz, Marijuana, Nasta, Cortes, Omega, Ciupe si Zeze. La intrare veti gasi albumul pe suport CD, dar si o urna de votare, avand in vedere ca pe site-ul albumului se desfasoara si o campanie electorala mai inedita: http://perspective.tsapro.ro .

Sunteti invitati sa interactionati cu membrii Tempesta pe acest site, urmand ca orice stiri ulterioare sa fie transmise in premiera tot aici

Niciun comentariu: