Banner

Marpha Hip Hop - Ep 28 cu Keri si Tedy Necula


"Episodul cu numarul 28 al emisiunii Marpha Hip Hop vi-i aduce mai aproape pe doi dintre oamenii care nu au de obicei microfonul in mana, ci sunt cei din spatele proceselor care ne incanta pe noi, ascultatorii.

Primul invitat face parte din lumea producatorilor si e imposibil sa nu ii fi ascultat materialul scos anul trecut, prin care a demonstrat ca este intr-adevar, "The Beat Bandit". Keri, direct din studio, ne ofera mici detalii despre munca lui, care a starnit admiratia si respectul artistilor genului pe care il promoveaza.

Al doilea invitat face parte din lumea celor care stau in spatele camerei. Regizorul Tedy Necula, cel care a realizat clipuri pentru R.A.S.A., Cosy dar si scurt metraje cum ar fi "Tango", povesteste cum e sa dai viata unei povesti exprimate printr-o piesa, lucru pe care il face cu succes si pasiune.

Curiosi sa vedeti si o alta fata a muzicii pe care o ascultati, la fel de interesanta? Daca da, nu va ramane decat sa va bucurati de acest episod si sa ramaneti conectati, ca de obicei, pe Marpha Hip Hop."