Banner

Marpha Hip Hop - Ep 44 cu Pata (MixTimeLab),Big Tow ,Synthia Jacob & BildfleckSăptămâna aceasta continuăm, ca de obicei, cu aflarea planurilor artiştilor din lumea hip hop-ului românesc, din orice parte a ţării ar proveni ei.
Începem cu un interviu cu Pata de la Avangard Miuzic, care ne da mai multe detalii despre MixTimeLab Studio, dar şi despre munca lui din spatele pupitrului de mix and master, de unde scoate piese numai bune de ascultat ale membrilor Avangard Miuzic şi nu numai.Facem tranziţia spre al doilea interviu cu un live al lui Big Tow, care a venit însoţit de Synthia Jacob şi Bildfleck, alături de care ne-a povestit despre albumul său, pe care ni l-a şi adus în dar. Synthia ne-a uimit cu multitudinea de lucruri pe care reuşeşte să le facă zilnic şi ne-a promis că data viitoare, va veni cu albumele sale de poezii.

Dar mai bine vă lăsăm să vă delectaţi singuri cu acest episod şi nu uitaţi că puteţi mereu să ne trimiteţi sugestii şi păreri pe adresa noastră de mail, marphahiphipromania [at] gmail.com. Rămâneţi MARPHA!

Marpha Hip Hop - Ep 44 * Pata (MixTimeLab),Big Tow ,Synthia Jacob & Bildfleck* from Marpha Hip Hop on Vimeo.