Banner

Tonik Obiektiv - Pe Tocuri feat. One Lion & Ecsper

Avand in vedere ca EP-ul “Recviem pentru un vis” este inca pe drum, o noua piesa ce poarta amprenta lui Tonik Obiektiv este scoasa la rampa catre publicul larg. De aceasta data, Tonik loveste alaturi de timisoreanul One Lion si Ecsper. Piesa aleasa pentru promovare este “Pe tocuri. Numele nu a fost ales la intamplare, avand in vedere ca piesa vorbeste despre visele fetelor ce aspira inca de mici spre celebritate.


Melodia are un sound aparte, avand in vedere implicarea artistului reggae One Lion pe refren. Inregistrata in Diamond Records Studio, piesa beneficiaza de aranjament muzical, mix si master din partea lui John Diamond, omul alaturi de care Tonik a lucrat la acest material. Ecsper nu si-a lasat contributia doar pe parte lirica, ci a asigurat si instrumentalul.

Creditul foto revine Anei Maria Constantin (Marpha HIP-HOP). Daca v-ati intrebat cine este misteriosul model ales de Tonik, raspunsul il vei afla chiar acum: Ana Maria Fulga a.k.a Saga Xux.Asculta in cele ce urmeaza cea mai noua piesa a lui Tonik Obiektiv.



Auditie placuta!






Instrumental: Ecsper;
Text/Voce: One Lion, Tonik Obiektiv, Ecsper;
Aranjament muzical: John Diamond;
Voci aditionale: One Lion;
Mix/Master: John Diamond;
Inregistrat In: Diamond Records Studio;
Artwork: Nacu Alexandru (Zet Production);
Foto: Ana Maria Constantin;
Model: Ana Maria Fulga a.k.a Saga Xux;
EP: Recviem pentru un vis (2013)