Banner

Tonik Obiektiv feat. Myc Ripley & Lion Messager – Nobody Cares (Official video)

Va prezentam videoclipul melodiei “Nobody Cares“. Acesta promoveaza materialul “Recviem pentru un vis” pe care Tonik Obiektiv il va lansa oficial luna aceasta. Pentru acest EP, artistul a lucrat alaturi de John Diamond si Siem.



Piesa este o colaborare internationala Romania-Franta-USA cu Myc Ripley (San Jose / California) si Lion Messager (Elvetia / Franta). Productia piesei ii apartine lui Siem si John Diamond (Diamond Records). La acest videoclipul au lucrat Sega (Frategrafia), Joseph Higares (The High Dosage) si Zeckart. Regia clipului a fost realizata de Tonik Obiektiv si Sega. Artwork-ul a fost conceput de Nacu Alexandru. Filmarile au fost realizate in mai multe tari: Romania (Fostul spital “Scarlat Longhin”), Elvetia, Franta si in California (San Jose).

Videoclipul melodiei ilustreaza o serie de elemente in contrast, fiind selectate cadre din natura cu peisaje feerice, imagini in care se regasesc cladiri vechi sau chiar dezafectate, stradute inguste. Povestea clipului a izvorat din mesajul melodiei. O noua piesa cu mesaj social despre lupta dintre om si natura, mai exact despre dezechilibrul produs de om asupra naturii pe care o distrugem putin cate putin. Rezumatul il gasim intr-unul dintre versurile lui Tonik, “Planeta striga dupa ajutor“.


Vizionare placuta!




Instrumental: Siem, John Diamond
Text / Voci: Tonik Obiektiv, Lion Messager, Myc Ripley
Voci aditionale: Lion Messager
Mix / Master: John Diamond (Diamond Records)
EP: Recviem pentru un vis (2013)
Regie: Tonik Obiektiv, Sega
Imagine: Joseph Higares (The High Dosage), Sega, Zeckart
Montaj: Sega (Frategrafia)