Banner

Reiki feat. Tonik Obiektiv – Inimi paralele

 Obiektiv Music Romania lanseaza o noua melodie produsa de Tonik Obiektiv pentru Reiki. Piesa “Inimi paralele” a fost inregistrata la Unic Studio si Radio3Net, pe un instrumental creat de Siem. De mixaj si mastering s-a ocupat Mircea Radulescu (Sicriu Production) iar de partea grafica, ca de obicei, Nacu Alexandru.

 Tonik Obiektiv apare si ca invitat pe aceasta melodie, conferindu-i o culoare speciala prin strofa sa de rap. Reiki are o experienta destul de vasta in domeniul muzical, dovada stau colaborarile sale realizate de-a lungul timpului cu artisti precum KaTaNa, Dj Undoo, In Extremis, Atom, Liry, ILLusionist si multi altii.

Tema piesei este inspirata dintr-o poveste smulsa din realitatea cotidiana, mai exact o poveste de dragoste cu sfarsit tragic. Dragostea si moartea sunt cele doua personaje principale in situatia de fata. Insa iubirea adevarata depaseste orice granite ale imaginatiei umane, sufletele pereche fiind conectate pentru totdeauna. Si despre asta ne vorbesc Tonik si Reiki in “Inimi paralele”.

Auditie placuta!



 Instrumental: Siem
Text / Voce : Tonik Obiektiv, Reiki
Voci aditionale: Reiki
Inregistrat in Unic Studio, Radio3Net
Ingineri de sunet: Adrian George Jumuga, Maich
Mix / Master: Mircea Radulescu (Sicriu Production)
Artwork : Nacu Alexandru