Banner

Capeliy feat. Strict' & Emilly - Ceata si fum (Official song)


Va prezentam un nou single semnat Capeliy, "Ceaţă şi fum", o piesă rap cu influenţe soul. Compusă de Capeliy şi orchestrată de Tarcka, piesa marchează revenirea lui Capeliy pe scena muzicală, după o perioadă de pauză. Pentru această melodie artistul a colaborat cu cântăreaţa pop/rnb Emilly şi rapperul Strict'.

Capeliy nu se află la prima aventură în showbiz-ul românesc, fiind cunoscut datorită colaborărilor cu artişti precum Tonik Obiektiv, Arssura, Rappa, Dj Nasa, Siem, Leasa Dragos şi mulţi alţii.

Emilly dintotdeauna a oscilat între dans şi muzică. A început cu dansurile moderne de la 4 ani. Artista a absolvit Liceul de muzică Dinu Lipatti, specializându-se pe pian principal. A participat la festivaluri internaţionale de muzică unde a avut parte de bucuria castigării premiilor dar şi de lacrimi atunci cand nu reuşea să intre in rândul laureaţilor.

Strict' activeaza în domeniul muzical din anul 2007, cand a şi inceput să înregistreze primele piese, facând parte din trupa Analizat. Acesta a lucrat în studiouri precum Oxygen Records, Brigada Cartier Records şi altele, în prezent  activând alături de trupa Faptu' Rap. A colaborat cu diferiţi artisti precum Neoficial, Cosy, Capeliy  şi Smoke.
 

Audiţie placută!