Banner

Tonik Obiektiv – Nu s-a schimbat nimic feat. Liv T & Capeliy (Siem Remix)

Promovarea EP-ului “Recviem pentru un vis” lansat de Tonik Obiektiv la inceputul luni octombrie continua. Obiektiv Music Romania va prezinta astazi remix-ul realizat de Siem pentru melodia “Nu s-a schimbat nimic“.

Aceasta este versiunea castigatoare a concursului “Modeleaza sound-ul piesei Nu s-a schimbat nimic” ce a avut loc in in septembrie 2012. Cu aceasta ocazie, Siem a primit sansa de a lucra alaturi de Tonik la acest nou material discografic.

In comparatie cu varianta originala a piesei, remix-ul aduce in plus atat noul instrumental creat de Siem, cat si un invitat surpriza: artista pop/rnb Liv T. Livia Tudor (Liv T) este cunoscuta ca singura cantareata din Romania care a avut ocazia sa il acompanieze pe marele artist, Goran Bregovici. John Diamond s-a ocupat de mixaj si masterizare.


Materialul “Recviem pentru un vis” se poate asculta si achizitiona direct de pe Bandcamp.com.(8$) http://tonikobiektiv.bandcamp.com/album/recviem-pentru-un-vis-e-p iar cei care si-l doresc in format fizic (15 Lei) il pot cumpara prin comanda online  la: obiektivmusic@yahoo.com.

Auditie placuta!


Muzica : Siem
Text / Voce: Tonik Obiektiv, Capeliy, Liv T
Cuts: DJ Nasa
Voci aditionale : Capeliy
Mix / Master  / Inginer de sunet: John Diamond (Diamond Records)
Artwork : Chivote
EP : Recviem pentru un vis (2013)