Banner

Bitza & El Nino invitati la Marpha Hip Hop



Fiindca în perioada aceasta, toata lumea pare mai fericita, si emisiunea Marpha Hip Hop e în acelasi ton. În primul rând, pentru ca am ajuns oficial la al treilea sezon si apoi, pentru ca episodul de saptamâna aceasta expune detalii din activitatea unui artist care în ultima vreme, a fost ocupat cu "Goana dupa fericire". Bitza ne povesteste despre munca depusa pentru a realiza ultimul sau album, care a beneficiat de o lansare recenta, de unde Marpha Hip Hop va aduce si imagini exclusive, bucati video de la concertul ce a avut loc cu câteva ore înainte sa îi putem spune oficial "La multi ani!" acestuia.

Continuând seria obisnuitelor sesiuni live ale emisiunii, El Nino ne-a facut o demonstratie de rime, iar dupa, ne-a si oferit detalii despre albumul la care lucreaza în prezent, într-un scurt interviu, dar si despre lucrurile care l-au facut sa se apuce de muzica si sa continue în aceasta directie, evoluând mereu.

Te-am facut curios? Tot ce ai de facut pentru a afla si mai multe este sa apesi pe Play si sa te bucuri de o alta incursiune în lumea hip hop-ului românesc

Marpha Hip Hop - Ep 31 ,* Bitza & El Nino * from Marpha Hip Hop on Vimeo.