Banner

Marpha Hip Hop - Ep 32 ( Sezonu 3 ) Spike & Nasta


Săptămâna aceasta, emisiunea Marpha Hip Hop a decretat că trebuie să "Rămânem prieteni" cu Spike. În plus faţă de un interviu în care artistul ne dezvăluie motivele care au stat la baza muncii intense pentru realizarea ultimului său album, vă aducem imagini exclusive de la lansarea lui, una din cele mai reuşite din lumea hip hop-ului românesc.

În continuare, păşim în afara graniţelor ţării, însă cu acelaşi scop. Vă prezentăm în premieră o piesă (" Metro boulot dodo " )a unui mc de origine română, Redstar, dar care îşi face beat-urile şi rimele cunoscute în Elveţia şi Franţa încă din 2000.

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi mai multe detalii despre acesta, vă învităm să intraţi pe blogul emisiunii, pentru a viziona o mică prezentare a lui Redstar.



Încheiem acest episod cu un interviu luat unui artist care a declarat că şi-a încheiat activitatea ca artist pe scena hip hop-ului românesc, după aproape 10 ani de muncă. Nasta ne povesteşte ce l-a motivat să ne încânte cu piesele lui speciale pănă acum şi ne oferă o sesiune live cu una din cele mai cunoscute piese ale sale, "Evadatul".

Nu ne mai lungim la vorbă, vă lăsăm să aflaţi mai multe chiar din episodul ce urmează şi să rămâneţi mereu conectaţi pe Marpha Hip Hop.