Banner

Marpha Hip Hop - Ep 33 ,* B.R.G, Smokey & Gani *



Ştim cu toţii că e greu, într-adevăr să găseşti un mix bun, dar săptămâna aceasta Marpha Hip Hop a muncit din greu pentru a vă aduce în atenţie unul care să merite.
Prima parte a mixului vine exact de pe strada, de la lansarea ultimului album B.R.G., numit “Autopsie”. Bek şi Brugner au fost puşi în faţa microfonului pentru a ne oferi câteva detalii despre munca depusă pentru a realiza acest material, dar şi despre desfăşurarea evenimentului în sine. În caz că aţi ratat lansarea, puteţi vedea câteva imagini din acea seară în acest episod.

De pe stradă ne întoarcem în studio, unde are loc toată magia. Una din puţinele prezenţe feminine pe scena rap-ului românesc, Gani, ne încântă cu o bucată live pe una din piesele sale şi apoi, cu o mică discuţie privind activitatea sa până în prezent, dar şi despre ce pregăteşte pentru viitorul apropiat. Staţi cu ochii pe ea, live-ul e doar o demonstraţie că albumul la care a început să lucreze va fi unul care va rămâne pe repeat în boxele tuturor.



Dacă tot vorbeam de albume, invitatul care completează mixul acestui episod tocmai a lansat un album recent. După ce ne-a trezit cu “Bună dimineaţa!”, Smokey ne lasă cu un live session până când va trece la a doua parte a proiectului său, care promite că va fi cel puţin la fel de bună şi interesantă ca prima.

Am găsit ingredientele, am făcut un mix bun, e timpul ca voi să vă bucuraţi de el. Apăsaţi PLAY şi nu uitaţi să rămâneţi mereu conectaţi pe Marpha Hip Hop!

Editor & Foto : Sara Nistor